OH Leuven Women en DHL versterken samenwerking

OH Leuven Women en DHL eCommerce Belgium geven een nieuw vervolg aan hun samenwerking. De sponsorovereenkomst wordt per juli 2024 met minstens 2 jaar verlengd. Bovendien is DHL eCommerce Belgium vanaf heden aan de voetbalclub verbonden als strategisch partner. De focus in de samenwerking blijft gericht op het damesteam van OH Leuven. 

Beide partijen zien veel potentie in het strategische partnership, met name door de soortgelijke visie op groei. Frank Van Hille, Managing Director van DHL eCommerce Belux: “Onze strategie is gericht op sterke groei, zowel voor onze medewerkers als voor onze organisatie. In lijn hiermee willen we ook de dames van OH Leuven Women en vrouwentopsport in het algemeen ondersteunen en faciliteren in het benutten van kansen, met een vergelijkbaar oog op groei.” 

Visie
Hoe de voorgenomen groei vorm moet krijgen, is vastgelegd in een charter. Zo delen beide partijen concrete ambities op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen, gelijkwaardigheid en ‘women in leadership’. Van Hille: “Met dank aan de zorgvuldig opgebouwde relatie hebben we elkaar leren kennen en kunnen we elkaar inspireren en verbeteren. Het charter biedt nu, via de vastgelegde intenties, vernieuwde houvast voor het optimaliseren van de prestaties van het damesteam en alles wat er rondom speelt. Meer media-aandacht dankzij sterke social media content is één van de focuspunten. Wij zijn ervan overtuigd dat we vanuit onze ervaring en expertise hieraan bijdragen.”

"Onze strategie is gericht op sterke groei, in lijn hiermee ondersteunen we ook de dames van OH Leuven."
Frank Van Hille, DHL eCommerce Belgium

Nieuw seizoen
Het damesteam van OH Leuven beleefde een spannend seizoen ’23-’24. Het team behaalde een mooie derde plaats in de competitie en haalde de bekerfinale. Vanuit clubvisie werd een goed seizoen gedraaid: zo hebben enkele nieuwe en jonge speelsters hun kans gegrepen en zich stabiel doorontwikkeld. Nieuwe hoofdcoach Arno Van Den Abbeel heeft duidelijke ambities: “We moeten verder bouwen op wat er de vorige jaren neergezet is. OHL Women staat aan de top van het Belgisch vrouwenvoetbal en ik kan niet wachten om dat verder te zetten.” Van Den Abbeel krijgt versterking van Aline Zeler die invulling gaat geven aan de nieuwe rol van Women Manager bij OH Leuven Women. 

 

COME ON YOU WHITES!

Meer info, nieuws en resultaten van OH Leuven Women is te vinden op https://ohleuven.com/teams/women/